Elkaar het ja-woord geven is een enorm dierbaar moment

samen maken we er jullie droom-ceremonie van

Trouwen is speciaal, intiem en feestelijk. Iets wat je nooit meer vergeet. Jullie kiezen ervoor om ten overstaan van al jullie dierbaren of alleen samen de liefde naar elkaar uit te spreken en dit officieel te bezegelen voor de wet.

Vroeger was trouwen verplicht en werd veel bepaald, nu mag alles. Gelukkig mag je in Nederland trouwen hoe en met wie je wil. Ongeacht geslacht, geloof of afkomst. Een groot goed.

Wanneer je trouwt verandert er niet veel maar gevoelsmatig wel. Jullie en misschien ook wel jullie (samengestelde) gezin horen vanaf dat moment nog meer bij elkaar. Iedereen heeft zijn eigen redenen om te trouwen maar wat het ook is, ik zorg er samen met jullie voor dat de ceremonie geheel naar jullie wensen verloopt en al jullie dromen uitkomen.

Vragen of meer weten? Neem gerust contact op!
Nieuwsgierig naar wie ik ben?

 • Roy & Linda
  Nieke gaf ons en onze naasten alle ruimte, ze stond overal voor open en dacht mee waar nodig. Dat alles zo perfect klopte, kan geen toeval zijn.
  Roy & Linda
 • Mr & Mrs Lopez
  Nieke was meteen enthousiast om de ceremonie in het Engels te doen. Als je zoekt naar een leuke, spontane Babs, zoek dan niet verder. Absolute aanrader!
  Mr & Mrs Lopez
 • Laura & Yannick
  Onze ceremonie was een droom! En wat een geluk dat Nieke onze trouwambtenaar was. Ze heeft de ceremonie met zo veel liefde, aandacht en rust geleid.
  Laura & Yannick
 • Tim & Nina
  Ze heeft echt de moeite genomen om ons te leren kennen en dat merkte je op onze trouwdag. Alles wat ze zei klopte en mensen konden ons herkennen in het verhaal wat zij vertelde.
  Tim & Nina
 • Nydia & Jeroen
  Wij hebben Nieke ervaren als een echte professional, die weet wat ze doet en die vol positieve energie en enthousiasme haar werk doet. De communicatie met Nieke verliep vlekkeloos en niets was te veel.
  Nydia & Jeroen
 • Jannes & Anush
  Voor ons was het de perfecte mix van plechtig, intiem, amusant en bovenal "spot on".
  Jannes & Anush
 • Yuri & Arfidah
  Nieke maakte de ceremonie echt een van de topmomenten van onze bruiloft en ook het gedeelte waar het meeste over gesproken werd.
  Yuri & Arfidah

Hebben jullie vragen?

Neem vrijblijvend contact met mij op.