Elkaar de liefde verklaren

op jullie eigen manier

Wel die geweldige trouwlocatie gevonden, zoals een avontuurlijke plek, maar er mag niet officieel getrouwd worden? Of willen jullie graag in het buitenland trouwen maar wel voor de Nederlandse wet? Of willen jullie gewoonweg alleen maar de liefde naar elkaar uitspreken zonder het wettelijke deel?

Dit kunnen allemaal redenen zijn om ceremonieel te ‘trouwen’. Over het algemeen kun je in elke Nederlandse gemeente op een bepaalde ochtend kosteloos trouwen. Vervolgens kunnen jullie en ik samen jullie droomceremonie creëren die qua romantiek en vrolijkheid hetzelfde voelt als ‘in het echt’. Dit kan op elke gewenste locatie, in zowel binnen- als buitenland mits de locatie dit toelaat. Niemand van jullie gasten hoeft te weten dat het ceremonieel is tenzij jullie dit zelf graag delen.

Een geweldige manier om precies te trouwen zoals jullie het graag willen. Bijvoorbeeld op avontuurlijke of gekke locaties zoals een luchtballon, tijdens een indoor skydive,  in de trein waar jullie elkaar ooit ontmoet hebben, een theaterpodium, onderwater of bedenk maar iets anders creatiefs. Als het op die plek mag dan zal ik jullie daar graag ’trouwen’.

Vragen of meer weten? Neem gerust contact op!
Nieuwsgierig naar wie ik ben?

 • Roy & Linda
  Nieke gaf ons en onze naasten alle ruimte, ze stond overal voor open en dacht mee waar nodig. Dat alles zo perfect klopte, kan geen toeval zijn.
  Roy & Linda
 • Mr & Mrs Lopez
  Nieke was meteen enthousiast om de ceremonie in het Engels te doen. Als je zoekt naar een leuke, spontane Babs, zoek dan niet verder. Absolute aanrader!
  Mr & Mrs Lopez
 • Laura & Yannick
  Onze ceremonie was een droom! En wat een geluk dat Nieke onze trouwambtenaar was. Ze heeft de ceremonie met zo veel liefde, aandacht en rust geleid.
  Laura & Yannick
 • Tim & Nina
  Ze heeft echt de moeite genomen om ons te leren kennen en dat merkte je op onze trouwdag. Alles wat ze zei klopte en mensen konden ons herkennen in het verhaal wat zij vertelde.
  Tim & Nina
 • Nydia & Jeroen
  Wij hebben Nieke ervaren als een echte professional, die weet wat ze doet en die vol positieve energie en enthousiasme haar werk doet. De communicatie met Nieke verliep vlekkeloos en niets was te veel.
  Nydia & Jeroen
 • Jannes & Anush
  Voor ons was het de perfecte mix van plechtig, intiem, amusant en bovenal "spot on".
  Jannes & Anush
 • Yuri & Arfidah
  Nieke maakte de ceremonie echt een van de topmomenten van onze bruiloft en ook het gedeelte waar het meeste over gesproken werd.
  Yuri & Arfidah

Hebben jullie vragen?

Neem vrijblijvend contact met mij op.