Na jarenlange liefde nogmaals trouwen

want jullie samen mag altijd gevierd worden!

Al jaren delen jullie lief en leed. 10 Jaar of wellicht al 50 jaren. Dit mag natuurlijk gevierd worden met een groot feest en om hier een extra tintje aan te geven kunnen jullie nogmaals in het huwelijksbootje treden. Ceremonieel weliswaar maar daardoor niet minder feestelijk!

Maar nu hoor ik jullie denken, waarom zullen we dit doen? We zijn toch al getrouwd. Dan zeg ik op mijn beurt, waarom niet?

Om jullie liefde simpelweg nogmaals te vieren, om deze keer wel die droombruiloft mee te maken wat toentertijd niet kon of een keer te trouwen met alle (klein) kinderen erbij. Er zijn honderden redenen, maar allemaal zijn ze waardevol want of jullie nou 40 of 80 zijn, het gaat om jullie huwelijk en liefde voor elkaar. En dat mag altijd gevierd worden!

Vragen of meer weten? Neem gerust contact op!
Nieuwsgierig naar wie ik ben?

 • Roy & Linda
  Nieke gaf ons en onze naasten alle ruimte, ze stond overal voor open en dacht mee waar nodig. Dat alles zo perfect klopte, kan geen toeval zijn.
  Roy & Linda
 • Mr & Mrs Lopez
  Nieke was meteen enthousiast om de ceremonie in het Engels te doen. Als je zoekt naar een leuke, spontane Babs, zoek dan niet verder. Absolute aanrader!
  Mr & Mrs Lopez
 • Laura & Yannick
  Onze ceremonie was een droom! En wat een geluk dat Nieke onze trouwambtenaar was. Ze heeft de ceremonie met zo veel liefde, aandacht en rust geleid.
  Laura & Yannick
 • Tim & Nina
  Ze heeft echt de moeite genomen om ons te leren kennen en dat merkte je op onze trouwdag. Alles wat ze zei klopte en mensen konden ons herkennen in het verhaal wat zij vertelde.
  Tim & Nina
 • Nydia & Jeroen
  Wij hebben Nieke ervaren als een echte professional, die weet wat ze doet en die vol positieve energie en enthousiasme haar werk doet. De communicatie met Nieke verliep vlekkeloos en niets was te veel.
  Nydia & Jeroen
 • Jannes & Anush
  Voor ons was het de perfecte mix van plechtig, intiem, amusant en bovenal "spot on".
  Jannes & Anush
 • Yuri & Arfidah
  Nieke maakte de ceremonie echt een van de topmomenten van onze bruiloft en ook het gedeelte waar het meeste over gesproken werd.
  Yuri & Arfidah

Hebben jullie vragen?

Neem vrijblijvend contact met mij op.