Trouwen in het land van jullie dromen

met een Nederlands of Engels gesproken ceremonie

Trouwen onder die mooie boom in Toscane waar je als kind al kwam, met de voeten in het zand op een tropisch eiland of in het skiresort waar je ten huwelijk bent gevraagd. Er zijn vele redenen om Nederland te verruilen voor een buitenlandse locatie. Jullie kunnen kiezen voor een Nederlands of Engels gesproken ceremonie. Binnen Europa of daarbuiten, ik reis graag overal heen.

Dit kan officieel voor de wet van het desbetreffende land gedaan worden, mits dit toegestaan is, maar het kan ook ceremonieel. Oftewel kosteloos trouwen op het Nederlandse gemeentehuis en dan getrouwd worden op jullie droomlocatie door mij als BABS. Natuurlijk doen we gewoon alsof jullie ‘echt’ trouwen, tenzij jullie de gasten graag op de hoogte stellen.

We zorgen er in ieder geval samen voor dat jullie droom die dag werkelijkheid wordt!

Vragen of meer weten? Neem gerust contact op!
Nieuwsgierig naar wie ik ben?

 • Roy & Linda
  Nieke gaf ons en onze naasten alle ruimte, ze stond overal voor open en dacht mee waar nodig. Dat alles zo perfect klopte, kan geen toeval zijn.
  Roy & Linda
 • Mr & Mrs Lopez
  Nieke was meteen enthousiast om de ceremonie in het Engels te doen. Als je zoekt naar een leuke, spontane Babs, zoek dan niet verder. Absolute aanrader!
  Mr & Mrs Lopez
 • Laura & Yannick
  Onze ceremonie was een droom! En wat een geluk dat Nieke onze trouwambtenaar was. Ze heeft de ceremonie met zo veel liefde, aandacht en rust geleid.
  Laura & Yannick
 • Tim & Nina
  Ze heeft echt de moeite genomen om ons te leren kennen en dat merkte je op onze trouwdag. Alles wat ze zei klopte en mensen konden ons herkennen in het verhaal wat zij vertelde.
  Tim & Nina
 • Nydia & Jeroen
  Wij hebben Nieke ervaren als een echte professional, die weet wat ze doet en die vol positieve energie en enthousiasme haar werk doet. De communicatie met Nieke verliep vlekkeloos en niets was te veel.
  Nydia & Jeroen
 • Jannes & Anush
  Voor ons was het de perfecte mix van plechtig, intiem, amusant en bovenal "spot on".
  Jannes & Anush
 • Yuri & Arfidah
  Nieke maakte de ceremonie echt een van de topmomenten van onze bruiloft en ook het gedeelte waar het meeste over gesproken werd.
  Yuri & Arfidah

Hebben jullie vragen?

Neem vrijblijvend contact met mij op.