Wie ben ik nou eigenlijk?

Een vrouw geboren in Rotterdam en getogen daar in de buurt. Na mijn studie in Breda en vele reizen en omzwervingen verder woon ik al jaren weer in het prachtige Brabantse land en voel ik mij thuis bij zowel mijn roots als mijn vleugels.
Inmiddels weet ik nog beter hoe speciaal trouwen is aangezien ik kortgeleden getrouwd ben met mijn grote liefde. Een extra bezegeling voor ons prachtige gezin, bestaande uit mijn man en ik, twee jongens en een hond.

Ik ben enthousiast, energiek, heb humor, ben flexibel en nauwkeurig, durf te vragen, kan goed luisteren en sta open voor iedereen.
Verder ga ik graag naar de bios en uit eten en ben gek op reizen, motor- en autorijden, zingen, dansen, lezen, schrijven en wandelen.

Veel van deze passies en interesses komen samen in mijn vakgebieden.
Als BABS en ceremoniespreker heb ik het voorrecht om een bijdrage te leveren aan het belangrijkste moment op jullie dag. Wanneer ik een huwelijk voltrek, zowel voor de wet als ceremonieel of geloften vernieuw, het is altijd speciaal en bijzonder. Niemand heeft tenslotte hetzelfde verhaal waardoor het altijd interessant blijft. Ik ben benieuwd naar jullie leven en liefde, maak hier met heel veel plezier een verhaal van en vind niks zo leuk als dit vertellen aan jullie gasten.

Naast BABS heb ik nog een werkpassie, als freelance tour manager werk of heb ik gewerkt voor onder meer Herman van Veen, Claudia de Breij, Peter Pannekoek en Nynke Laverman. Tevens run ik samen met mijn man een bedrijf waar we podiumbouwers en chauffeurs inzetten voor concerttours en festivals over de wereld. Daarnaast doe ik andere schrijfklussen en ben ik vrijwillig redacteur voor een regionaal blad. Ook spreek ik soms teksten in voor reclames en voice-overs.
Dit klinkt als veel maar het is vaak niet tegelijk en met een goede planning en heel veel energie, spirit en werkplezier is dit allemaal goed te combineren.

Oftewel ik leef echt volgens mijn motto: Alles waar je ogen van gaan sprankelen, moet je doen!

Vragen of meer weten? Neem gerust contact op!
Benieuwd naar wat andere mensen vinden?

nieke-overmij-2nieke-overmij-2-kleur
IMG_7095IMG_7095
IMG_5031Bruiloft Rene&Nieke-0212
overmij-foto03-grijsovernieke-foto3-kleur