Wat zijn de kosten van een ceremonie op maat?

Lees hieronder verder

Inmiddels hebben jullie heel wat kunnen lezen. Het belangrijkste bij het organiseren van zo’n belangrijke dag is dat alles goed voelt. Dat het persoonlijk is en volledig voldoet aan jullie wensen. Ongeacht voor welke vorm jullie ook kiezen. Daar ga ik voor zorgen!

Neem vrijblijvend contact met mij op, dan kan ik alle eventuele vragen beantwoorden en spreken we jullie wensen door. Aan de hand hiervan maak ik voor jullie een op maat gemaakte offerte.
Bij goedkeuring maken we een persoonlijke afspraak waarvoor ik uitgebreid de tijd neem om jullie een droom-ceremonie te geven.

Maar natuurlijk zijn jullie benieuwd naar de kosten. Om die reden geef ik alvast een kleine indicatie. Ik reken € 750 inclusief BTW, ex onkosten en gemeentelijke leges (vraag dit na bij de desbetreffende gemeente) voor een ceremonie van een uur in Nederland.
Indien het in het buitenland is, langer duurt of er komen extra wensen bij, dan zijn hier meerkosten aan verbonden.

Wat het ook wordt, ik hou van openheid dus we spreken alles van tevoren door zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan en alles duidelijk is voorafgaand aan ons persoonlijke gesprek.